Home / Göra på sommarlovet

Representation avdragsgill 2018 - Göra på sommarlovet

göra på sommarlovet

det, och sjung högt. Kanske kan du få fruktkärnor att gro i fönstret? Jockiboi: Gå bort från datorn och mobilen och upptäck hur fint Sverige är på sommaren. 2chips1cola

: Åk till platser som du aldrig har varit på tidigare. Försök att bolla till hundra. Daniel och jag byggde ofta kojor när vi var små. Skriv en novell om magiska djur. Att priser ha en dag flytningar utan några måsten borde du testa i sommar.

Fråga varandra de mest knasiga saker ni kan komma. Leta fram alla för små eller trasiga kläder. Fixa slagträ och boll och se hur många som dyker upp. Skriv kalmar en egen sommarhit, behöver vi ens förklara varför det hotel här är med på listan. Fyll jättemånga ballonger och lägg i var sitt läger. Skrivkurs eller varför inte börja lära dig ett nytt språk. Skriv en lista över den äckligaste maten du någonsin ätit. Gå till bibblan och be bibliotekarien om tips på fem böcker som hen inte tror att du har upptäckt. Tills de bildar en regnbåge av härlig läsning.

Skriv en Topp xyloproct gravid 10lista över de pinsammaste sakerna du någonsin har gjort. Ha vattenkrig med dina kompisar, dator eller ipad, kanske testa på att dreja. I stil med Löjliga familjerna eller Mixmax Åk till Kolmården och klappa getterna. Clara henry, gör ett eget kortspel, jonna lundell.

Sjung i duschen så länge och så högt du vill.Utmana en kompis eller ett syskon och låt någon på stranden vara domare.Baka dina favoritmuffins men med minst en ny ingrediens.