Home / Mybabydolls blogg

Besiktning stockholm: Mybabydolls blogg! Matschema 1500 kcal

mybabydolls blogg

en fin dag! Jag har inget körkort (god damn it!) så jag och mina 6 småttingar tog bussen. Klockan 21:00 har jag tänkt mig. Jag designade en egen, jag

visar er sen hur det blev. Jobbet drog visst ut över tiden. Read on my blog Den här helgen gick i raketfart och den kändes inte alls sådär kostschema viktnedgång kvinna lugn och harmonisk Vi har jobbat med det sista fixet i huset hela helgen, från morgon till kväll, samt storstädat inför dagens visning Så hur gick vår husvisning? Tråkigt bara att Andres och Puua missade nästan hela kalaset. Så hela dagen har Vanessa tjatat och frågat när pappa kommer hem så hon kan öppna sina paket. Nicole har valt dagens festkläder åt honom Hipp hip Hurraa för mitt hjärta på 5-årsdan! Önskar er en supermysig helg! Jag blev kontaktad av, vimedbarn och dom ville att jag skulle börja blogga hos dem istället. Satu Gonzalez heter jag och driver bloggen Me My Baby Dolls. Vi ska stanna till och köpa med oss tårta bara och så hoppas vi på att det inte ska regna för vi ska grilla! Satu är mamma till åtta barn och hennes blogg handlar om vardagslivet de flesta föräldrar kan känna igen sig i det är bara lite mer av allt. Med hjälp av appen Nowo kan jag på enkelt och smart sätt spara pengar till min framtid, min pension. Tänka sig att det var 37 år sedan Andres med familj kom till Sverige. . För 5 år sedan föddes du och hade bråttom till världen. Nicole Vanessa har båda fått post från McDonalds med gratis Happy Meal när de fyller år vilket de ville använda idag. Det var då hon drog ut Nicoles tand och så bjöd hon oss på mat innan vi fortsatte promenera hemåt igen. Jag använder mig utav snabbspar, då kan jag lägga en valfri summa som jag vill/kan investera i min framtida jag, när jag vill och vilket belopp jag vill. tusen tack för Vanessas grattis hälsningar. . Andres jobbar fortfarande och jag ska duka kalasbordet och slänga lite smink i ansiktet.

Reima, missa inte, och så svenska naturligtvis, uruguay vann denna viktiga match. Hej alla fina läsare, egentide" men dom montera badkarsblandare höjd är envisa de små rackarna ikväll. Som jag endast har när barnen har somnat. Dagarna blir aldrig tråkiga med denna supertrio hemma Älskar att dom har så mycket glädje av skyddad uteplats varandra. Den här avdelningen är poppis, link in bio or Please feel free to add your best tips You can read it in any language with my google translate funktion on the upper left corner on my blog newblogpost pottytraining potträna blöjfri linkinbio baby8 momof8 sweden.

På bloggen skriver jag om våran vardag, samt om mina intressen, inredning.Vi finns också på instagram: mybabydolls kontakta MIG.


Mybabydolls blogg

Synd att hon inte når ner till pedalerna bara. Får bara se när vi kommer iväg på den. Bloggens innehåll kommer att vara densamma 6 snabba om mig Än så länge levererar inte Mathem hem till mig så allt med levererades till mina föräldrar och Andres plockade upp allt efter jobbet. För det gör inte jag, i min blogg får du följa mig i min vardag med alla småttingar med allt vad det innebär. Som inte vet om hon ska vara stor eller liten. Säger jag varenda gång Somnade nog vid badkar 1tiden igårnatt och så kom Nicole och la sig i vår säng och hostade och hostade. Har ni återgått till skolajobb, gift med Andres sedan mars 2008.