Home / Bryggor stockholm

Vikingar i öst, Bryggor stockholm

bryggor stockholm

Har du var som krävs för att gräva fram historia? Tvärtom var de faktiskt ovanligt renliga för den här tiden och badade regelbundet. Moms För bokning av egen

guide kontakta oss på: Ansgarskapellet Ansgarskapellet byggdes cirka 1930, hundra år efter att Angsgarsmonumentet restes och till minne av att det var 1100 år sedan munken Ansgar kom till Sverige för att kristna landet. Här finns både spännande böcker för dig som vill läsa mer om vikingarna och omsorgsfullt gjorda kopior från utställningen som du kan ta med dig hem. Datum/Tider Säsong: Lördag söndag Priser Priser: SEK 400 Barn 6-15 år: Halva priset Barn 0-5 år: Gratis Inkluderar: Båtresa t/r, guidning och entré till museet. Du kan även prova på pilbågsskytte och baka bröd (denna aktivitet är tillfälligt pausad rött på grund av eldningsförbud). Hur tar jag mig hit? Vi fortsätter vårt samarbete med Martin "E-type" Erikson och har kopierat delar av menyn från hans restaurang Aifur. Wwoof kommer odla egna forntida örter, grönsaker och rotfrukter med mera, både för att använda råvarorna i restaurangen och som en publikattraktion. På gång på Birka Upptäckter och aktiviteter Se kalendarium Badplatsen Vikingarna var inte några smutsiga vildar, som man kanske kan tro. Visningarna är cirka en timme lång och innebär en promenad på cirka 1,5 km i varierad terräng. Då finns det en avsmakningsbricka med våra spännande ölsorter. Här visas forntida fynd som träföremål från de marinarkeologiska utgrävningarna, spännande kartor från georadarundersökningar samt en runsten som man länge trott var försvunnen men som nyligen hittats. Detta försvårar för isens lyftkraft att den pålade bryggan lyfts, MEN det är ingen som helst garanti, för återigen om inte stolparna fäster ordentligt i botten sedimentet så hjälper inte rören.

Vi kommer mat illamående också servera Fair Frukost i samarbete med organisationen Fairtrade. Restid 1 timme i vardera riktning DatumTider Säsong. Ta en 360tur runt Ansgarsmonumentet före ditt besök. Du kan också använda sökfältet för att leta efter en attraktion eller ett försäljningsställe med namn eller adress. Halva priset Barn 05 år, restid 1 timme per riktning DatumTider Säsong. Hos oss på Birka finns både restaurang Särimner för den som är lite hungrigare och Café Eldrimner för den som bara är lite sugen.

Saxarens Brygg AB startade sin verksamhet 1988 och våra kunder är företag, kommuner, föreningar och privatpersoner.De arbeten vi utför är från minsta.Reuterskiöld Snickeri - specialister på bryggor i Stockholms skärgård sedan.

Bryggor stockholm, U2 stockholm 2018

Rabatt på guidade visningar och entré till museet Mot uppvisande av ditt gästhamnskvitto får du 20 rabatt på guidad visning av fornlämningsområdet samt till entrén till museet. De flesta inskrifterna ristades säkert i trä. Hantverkarna finns på plats under våra tre temaveckor Vikingar på Birka i juli. Avgångsplats Härjarö Härjarö är en halvö och ett bryggor stockholm naturreservat som ligger nordväst om Stockholm. Nya Kungshatt, tCentralen Riddarfjärdslinjen 85 från Södra Mälarstrand Avgångsplats Hovgården Hovgården är ett fornlämningsområde med världsarv som ligger på grannön Adelsö. Här på ön bryggor stockholm har vi iscensatt en utgrävning där du både får veta hur en arkeologisk utgrävning går till och får chans att testa att gräva och tolka fynden som kommer fram.

Vi serverar även mjöd, öl, vin och drinkar.Här kan du stanna till för att få kalla drycker, kaffe eller te, en varm och god VIK-INg (kött i bröd eller spenat och fårost i bröd pannkakor, nybakat kaffebröd, glass och mycket mer att stilla hungern, vilket kan behövas när man har gått.