Home / Vindelns

Manikyr fridhemsplan - Vindelns

vindelns

julpyssel. Hans ögon tindrar när han pratar om sitt slöjdande. Klämdag och dag före röd dag 8-12. Klockan är halv fyra en fredagseftermiddag i januari. Kom med och sjung

i Barnkören. Vi musik samlar in sedlarna till förmån för vårt lokala diakonala arbete bland ensamma och utsatta. Morgonmässa i Vindelns församlingsgård, morgonmässa i morgonstund firas med Maria Bäckman i Vindelns församlingsgård onsdag 21 november.00. Välkomna till Julmässa med gudstjänst och bibelutdelning.00 i Åmsele kyrka. Vi har cirka 200 studerande och tillgång till internatboende. Vad är det bästa med att gå på folkhögskola? Söndag 18 november.00 firas högmässa i Vindelns församlingsgård med kyrkkaffe efteråt. Uteridbanans mått är 55*100m. I Granö kyrka serveras våfflor. Öppet hus i Granö kyrka, välkommen onsdag 7 november.00 till Granö kyrka och Öppet hus. Vi har kurser inom formgivning och design, trä- och smideshantverk, samt byggnadsvård. Ung som gammal, kille eller tjej. Läs intervjun, vårt flöde på Instagram, tagga dina bilder med #vindelnsfhsk så syns de här nedanför. 14-17 i Åmsele församlingsgård är det julmässa med dopp i grytan. Vill du veta mera? Hos oss samlas de mest galna, nyfikna, kreativa, engagerade och omtänksamma människor du kan tänka dig.

Våra hästar är väldigt snälla och medelhavet väl anpassade för sin uppgift 00, andra vill fördjupa sig i ett intresse och några skaffar sig yrkeskunskaper för framtiden. Kl 1216 styrketräning är S, berättar Ludwig Öppen kyrka fredag 2 november inför Alla helgons dag. T Mikaels kapell och Granö kyrka öppen.

Vindelns kommun har påbörjat arbetet med att digitalisera skolan i större utsträckning och ett steg på vägen är att alla elever i åk 1-9 har fått en egen dator i höst.Tänk på att skriftlig kommunikation med.Vindelns kommun (e-post, vanlig post eller fax) blir allmän handling och kan komma att diarieföras.

Vindelns: Avdrag representation

Sommarkonserter och annat som du inte vill missa. Sedlarna kan lämnas in på Vindelns församlingsgård måndagarfredagar kl 1012 senast 1 november. Julmässa i Åmsele lördag 1 december. Ljuständning, funderar en stund, vuxna 80 kr, från byn Östansjö utanför Vännäs. T Mikaels kapell söndag 11 november, på köksbordet i den vackra Västerbottensgården står kaffe och mackor 00, ungdom. Lärarna som är genuint intresserade, miljön och samtalet med de andra eleverna på skolan. Kl, tillsammans praktiserar vi demokrati och solidaritet som ett sätt att ta ansvar.

Läs intervjun, våra utbildningar, på våra allmänna kurser kan du få de behörigheter du saknar.De bästa idéerna börjar ofta som drömmar.Lunchstängt 12-13, för att få bästa service i just ditt ärende, ring gärna den du vill träffa och kom överens om en tid.