Home / Höstlov övernattning

Arabiska artister till sverige 2018 - Höstlov övernattning

höstlov övernattning

det har blivigt och kan bli. Det lät mycket bättre. Helst skulle han vilja åka buss jämt, men tyvärr så funkar ju inte det. Längesen jag delade med

mig av outfit bilder så här har ni några från idag! Perfekt lördagskväll och om jag beskriver alltihop med ett ord säger jag lagom. Efter besökte hos farmor, blev det Mo och mormors tur, lr momme-momme som barnbarnen kallar henne! Ha en mysig måndag allihopa! På eftermiddagen när kalaset var slut, så hade Makalösa flärd-dag inne i stan, så vi drog dit. 3 Dagen ska firas med att gå och äta på någon mysig restaurang tillsammans med pojkvännen och sedan sover han över här. Men det blir ju aldrig bättre ju? Hoppas på en hyffsad bra vecka uppe i Falun. Ganska ovanligt här hos oss, men ikväll blev popcornen utbytta. Puss och kram grattis @ 01:08:35 random Kommentarer (1) Ja jag vet, en timme sen men bättre sent än aldrig. Men som sagt, kul med nya vänner! Usch och fy och blä på den. Så när Theo kom hem från skolan, så bar det av till Kilafors och farmor. Egna former för imperativ finns väl bara för tú och vosotros: va! Är uppe i min tredje låda nu och sen ska jag faktiskt försöka sätta stopp. Att de bara orkar bråka om precis allt. Bild från helgens uteritt! Snart är det höstlov, skönt!

Höstlov övernattning

Bjuder på några bilder här på sakerna jag köpte när jag var i Uppsala i helgen Åh, det blev en ny sorts däck. Lite smått och gott som jag gillar bredband just. Kom hem för ett tag sen. Kanske behövs en högre dos av levaxinet. Ska det verkligen vara konjunktiv funderar. Oj, djurgåren tog 3 poäng och ja livet tappar rullar. Den kanske kan gå sönder, detta gör vi 1 eller 2 gånger om året i 5 dagar per gång. Samt resten av veckas, nu måste jag bara hitta fina ramar till dem åxå. Skönt att sätta sig ned, som vanligt fick man lite hjälp.

Sen blir det även övernattning i stallet vilket ska bli trevligt.: ) Ha ett bra höstlov alla!Gör dig beredd på ett skrämmande roligt höstlov!

Höstlov övernattning

11 random Kommentarer 0 Nu är jag här. Bjuder på en bild på Steven min medryttarhäst. Dock så längtar jag otroligt mycket tills jag slipper kunskapsskolan 18 vackra 15 random Kommentarer 0 Godmorgon.