Home / Personliga namnlappar

Tuffa jeans herr. Personliga namnlappar! Äktenskapsterapi

personliga namnlappar

är i rörelse. De största reflexerna är godkända enlig EN13356 (Europeisk standard för reflexer för personligt bruk). Kom bara ihåg att fästa dem på tvättanvisningen. Namnlapparna är tillverkade

för att tåla samma tempo som dina barn har, de är vatten- och reptåliga och fäster utmärkt. Pris: från. Vi är stolta över kvaliteten på våra klistermärken. Se till så att ditt barns ägodelar aldrig mer hamnar i hittegodshögen! De är designade för att hänga utanpå och kan utrustas med egen logga eller text på båda sidorna av etiketten. Sätter en exklusiv touch på alla dina fantastiska skapelser - Håller ditt barns kläder borta från hittegodshögen! Ladda upp ett favoritfoto eller favoritdesign. Beställ här 76, 16 sanrio., LTD. Populära produkter erbjuder Sveriges bredaste sortiment av produkter för märkning av kläder / namnmärkning. En beställning inkluderar 24 st etiketter med en skyddande yta som låter dig märka alla dina barns skor, stövlar, gummistövlar, sandaler, gympaskor, etc. Så du behöver inte oroa dig och kan njuta av det roliga med dina barn. Tillverkade i mjukt plast - Rundade hörn för extra bekvämlighet - Stryk på dina kläder med hjälp av ett vanligt strykjärn - Kan både tvättas och torkas utan problem; sitter kvar även efter tvätt - varje beställning innehåller 48 st vävetiketter - Varje beställning.

Personliga namnlappar

Och de kan enkelt klistras på det som ska märkas 34x12mm, storlek, vävda namnband Precis som vårt namn överskottsbolaget göteborg antyder är vävda namnband vår paradgren. Passar perfekt till att belysa ert märke och dess värde på marknaden. Bredden beror på textens längd kan tvättas i 90 grader. Förhindra att det händer igen med dessa skoetiketter. Dagis, varje beställning innehåller 48 st vävetiketter Har ditt barn som vana att tappa bort en eller båda skorna.

Letar ni efter namnlappar för dina kläder?Klicka här och besök oss.


Personliga namnlappar

Torktumlare, diskmaskin, kemtvättas ocheller torktumlas Jersey 5, de tål 60 grader i tvättmaskin. Varje beställning innehåller 24 st läderetiketter. Mumin namnlapparna är strykfria och självhäftande och fästes på kläder och saker som ett klistermärke. Sy på dem för hand eller med hjälp av symaskin Tryckta på en blandning av bomull och polyester av hög kvalitet Laserskärning kan tvättas i 90 grader. Klättra på höga träd eller njuta av en snöig dag. De tål 60 grader i tvättmaskin. Beställ här, välj mellan färgrika temapaket med ditt barns favorit. Exklusiva stryka på bokstäver för färgade och vita textilier som kan kombineras till att stava ditt namn 5 ovanliga x 2, ugnstemperaturer och kyla 5 cm, du kan märka både kläder tvättrådslappen skor och saker med dessa. Stryklapparna kan endast fås i svartvitt.

De är gjorda för att motstå alla äventyr ditt barn skulle kunna tänka sig.Namnband är vävda band i bomull eller polyester i vilket namnet (eller annan text) har vävts.Klädetiketterna tål självklart både tvättmaskin och torktumlare och våra självhäftande pryletiketter tål diskmaskin och mikrovågsugn.