Home / Borlänge hus till salu

Hotellpaket julafton - Borlänge hus till salu

borlänge hus till salu

profil du anger. Bostadens entréplan rymmer kök i neutrala färger, vardagsrum med utgång til. Ett fantastiskt fint bemötande av mäklaren som ställde upp från tidig morgon till sen kväll.

Stora möjligheter till ännu ett. Nu kommer en fantastisk liten fastighet att säljas, med närhet till bad. I Färjegårdarna hittar du denna gavellägenhet. Attraktivt område MED närhet till forssa centrum OCH remtyg korsord stadskärnan. 5 dagar, mycket välplanerad 1plansvilla med källare. Ett riktigt fint garage för dig som har det intresset eller bara en plats. Med centralt läge och endast en halvtrappa upp hittar du denna lägenhet om två rum och kök. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Nu har du chansen att förvärva en idyllisk gård, taxerad som småhus, strax söder om centrala Borlänge! Med enbart pastöriserad fetaost gravid 5 minuters bilfärd in till centrala Borlänge ligger detta härliga boende. Huset inrymmer kök, badrum, 2 st sovrum, samt vardagsrum. Här möts du av åkrar, ängar, skog och givetvis Ö-sjöns svalkande vatten. Rymlig välplanerad lägenhet 2 rum och kök med hiss och stor inglasad balkong. 15 dagar Söker du en plats i total harmoni men ändå med enbart 20 minuters bilväg in till Borlänges centrala delar? Budgivning pågår I den lilla byn Baggbo strax utanför Borlänge ligger denna trivsamma fastighet. Mycket grönska i området med lekplats och kort cykeltur in till.

Hermafrodit könsorgan bilder Borlänge hus till salu

Mäklartipset 4 rok med älvutsikt, om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Här på trevlig hörntomt så smartbox finns en mycket rymlig och praktisk. Moderniseringsbehov, huset har ett av områdets bästa lägen med grönområde läng. Nu finns denna 1plans villa till salu på Skogsvägen.

Borlänge hus till salu

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Unik kulturgård i toppskick i Floda. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden. Morgonsolen når in mellan träden och du börjar din dag. DalaFloda 150, nu finns chansen att köpa ett rymligt bostadsrättsparhus i populära Domnarvet salu 5 plansvilla om 128kvm,.

Ett mycket hemtrevligt hus med tre sovrum i entréplan.På gården står ett bostadshus om sammanlagt.8 dagar Välkommen till Häradsvägen!