Home / Frågor till skoleken

Bibliotek klippan: Frågor till skoleken

frågor till skoleken

gästerna att du kommer ställa påståenden som brudparet ska ta hänsyn till genom att lyfta den personens sko som påståendet stämmer bäst. För att ge dig inspiration har vi

sammanställt ett gäng frågor som passar de flesta brudpar: Vem tappar mest troligt sin mobil i toaletten? Exempel på påståenden: Varit klasskamrat med bruden, varit på semester med brudparet. Skoleken är enkel att förbereda och brukar leda till många skratt. En mycket uppskattad och populär lek! Väldigt rolig lek att utmana föräldrarna. Det är alltid roligt om lekarna är personliga eller passar in i temat! Bruden får likadana bulle bitar som figuren består av, även vad gäller färg. TM håller då upp en skylt med ett påstående. Gästens uppgift är att med hjälp av rumpan formulera den första bokstaven i det ord som brudparet ska komma. Nu ska han försöka lista ut vilket ord/mening som bruden försöker säga till honom. Vem sa jag älskar dig först? Låt sedan alla gästerna ställa sig upp varpå toastmaster går igenom frågorna. Senare inne i festlokalen ber toastmastern alla som hade svarat flest ettor och X att ställa sig upp. Det kommer ju garanterat bli en trevlig överraskning eftersom vinnarna är så lika brudparet!

Kyss Frågor till skoleken

Fortsätt så till någon i brudparet helt enkelt inte kan uttala orden längre. Uppmana sedan brudparet att ta av sig sina skor Är en uppskattad lek för såväl bröllopsparet som gästerna. Också kallad Mr och Mrs, doobidoo sista minuten Gör xxl en variant på den populära tävlingen från Doobidoo. Utmaningen går ut på att gemensamt slå in ett paket.

Är du toastmaster, marskalk eller tärna och vill utforma en lek för brudparet?Skoleken är en uppskattad lek för såväl bröllopsparet som gästerna.


Relaxavdelning hemma Frågor till skoleken

När brudgummen har pussat alla en gång får han gissa vem han tror är bruden. Brudparet har i förhand fått svara på ett antal frågor på var sitt håll. Vilken är din favoriträtt, vilken är den bästa melodifestivallåten genom tiderna. Vem är bäst på att laga mat. Frågesport om varandra, den som får in flest marshmallows i munnen och som samtidigt kan säga frasen har alltså vunnit. Ett roligt pris skulle ju kunna vara att de som vinner ska överraska brudparet på valfritt sätt någon gång under året.

En väldigt rolig lek som är mycket svårare än man tror.Försök komma på fakta om gästerna som är lite annorlunda och speciella.Oktober Bjud in brudparet till en söndagsmiddag a la vilt.