Home / Julbord ss stockholm

Japansk restaurang i göteborg, Julbord ss stockholm

julbord ss stockholm

hittar sillar, ostar, hemlagade terriner, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer! Allt i elegant Art deco-miljö. Bokning av fest i Stockholmsbit catering och events

festlokal En trappa ner görs efter en visning. Julen är matens största högtid och hos oss på Mr French gör vi inget undantag. Sagojul med Jesper Taube, på M/S Waxholm III dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som ska finnas på ett traditionellt julbord! Innan ert julbord hälsas ni alla välkomna upp i vår Skybar för rusta välkomstglögg med mingel och en underbar utsikt över ett vackert förhoppningsvis vintrigt Stockholm. Upplev Stockholms skärgård i vinterskrud ombord våra anrika sekelskiftesfartyg. Ombord M/S Enköping, världens äldsta passagerarfartyg som fortfarande är i trafik, kan du avnjuta ett traditionellt julbord av högsta kvalitet. Välkomstglöggen börjar serveras 1 timme innan sittningsstart. Tillsammans med våra gäster ser vi till att skapa en spännande mix som bygger upp en härlig julstämning. På en alldeles egen del av julbordet dignar det av godsaker från vårt eget bageri allt från pepparkakor, julgodis till kakor och desserter. Kaknästornets julbord lämnar inget åt slumpen när det kommer till god traditionell julmat. Efter några säsonger av fyllda sittningar, fyllda fat och fyllda hjärtan har vårt julbord blivit en av årets starkaste upplevelser, både för oss och våra gäster. Klassiska julfavoriter hos Andreas Clemmedsson, på charmiga M/S Östanå I serveras en klassisk julbuffé med alla dina favoriter. Detta är på grund utav ett fel med sprinklersystemet som måste repareras omedelbart.

Julbord ss stockholm

Kolor och julgodis, veden glöder, lokalen är uppdelad i olika små rum med hög mysfaktor. Fruktsallad, fira och in julen med vänner, fokus på växjö vilt och vegetariskt hos. Julbord 2018, ombord SS Stockholm dukar krögarna Hjalmar Litzén. Vi sköter all service under kvällen. Julbord i Stockholm 2018, familj eller medarbetare, vi uppdaterar på hemsidan och Facebook när vi har mer information.

Julbord i hela, stockholm.Norrtull, Stockholm, julbord på Stallmästaregården Hos oss.

Julbord ss stockholm

Ett populärt sätt att avrunda julbordetjulfesten hos oss är att återvända upp till Skybar akterstång för lite eftermingel med goda drycker från vår barmeny. MS Prins Carl Philips krögare KC Wallberg bjuder på ett klassiskt julbord med råvaror från skog och sjö samt catering malmo flera vegetariska alternativ. Till julbordet har vi tagit fram ett dryckespaket 1 glögg. Hur mycket dryck ni önskar, här samsas klassiker som senapssill med nyare smaker som äpple och pepparrotssill. En av Mr French specialitéer är också skaldjur och därför finns möjlighet att istället för traditionellt julbord boka vår speciellt framtagna skaldjursmeny. Länk till broschyr med mer information finner du här nedaför. Välkomna att boka julbordjulfest hos oss.

Mat dryck, julen är en riktig mathögtid och Stadshuskällarens generösa julbord består av sillbord, kallskuret, ost och bröd, varma rätter och ett dignande gottebord.Kaknästornet är för tillfälligt stängt.Njut av julbord i sju turer i sagolik julmiljö.