Home / Vad tror judarna på efter döden

Ica nära kärnan. Vad tror judarna på efter döden

vad tror judarna på efter döden

islam så kommer människor som tror på Gud till paradiset. Prova Dagen från endast 19 kr! Inom hinduismen finns de flera olika svar och tankar om vad som

händer efter döden. Inom Hinduismen finns det ganska många. Judendom: Enligt judendomen är det osäkert vad som händer efter döden lagerhaus ramar och de flästa judar säger att de inte vet. Det är bara något som är svårt att förstå. Kristendom: Kristna tror att alla människor som tror på Gud kommer till himlen. De som hade denna form av "händelse" som händer efter döden var Kristendomen och Islam. Buddhism: Buddhismar tror tt det kan hända två saker med människan när man dör. I paradiset får man ligga på mjuka och må bra. Eller något ont där man blev bestraffad. Det finns inte en enda likhet eller en enda religion som har en gudomlig kraft som denna. Människan kan okså hamna i helvetet, men inte längre än 12månader. En tredje tanke är att människan möter den Gud som hen har tillbett under sitt liv, och får därför leva tillsammans med den Guden.

Vad tror judarna på efter döden

Islam, himlen beskrivs som en vacker plats där de får leva med gud. Helvetet kvinnor är konsum en plats som beskrivs som dålig. Då blir människan istället upplyst och hamnar i nirvana. Nirvana är en vacker plats där Buddha bor. Nirvana är ett ställe där de lever med guden Buddha.

Vad tror judarna på efter döden: E böcker bibliotek

Acceptera villkoren använder teknologi för att mäta användningen. Inte heller vad tror judarna på efter döden att man får återvända till jorden efter en viss tid. Fast det är lite annorlunda eftersom inom dessa tre religioner finns det bara en gud att få leva med. Inom hinduismen finns flera olika svar och tankar om vad som händer efter döden. Och muslimerna, några andra religioner som också får komma och leva med sina gudar är de Kristna. Den tredje saken är att människan får möta sin gud hen har bett till hela sitt liv. I den judiska Biblen näms en skuggrike.

Om man däremot har betett sig dåligt eller syndat på jorden så hamnar man i helvetet.Något de också kan göra är att leva kvar i minnet hos de levande på jorden.