Home / P piller när är man skyddad

Kylskåp under bänkskiva. P piller när är man skyddad. Tåg till oslo

p piller när är man skyddad

ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras. Så är det någon som vet som berätta gärna hur det

ligger till. Jag vill ju inte bli gravid! Och är man då kostenübersicht obefruktbar under dessa dagar? Fråga mig inte varför - jag visste ju att Trinordiol fungerade hur bra som helst. När jag började med p-piller (neovletta) för drygt tre årsedan så sa barnmoskan att man är skyddad från och med det första pillret man tar efter mensen. På något sätt fick barnmorskan mig att byta p -pillersort, från den jag tidigare haft (Trinordiol) till Neovletta. Ha en fin kväll allesammans! Hur andvänds p - piller, hur länge är man skyddad och får man inte mens när man tar p - piller? Jag äter p-piller som sträcker sig 28 dagar åt gången så när man äter sina sockerpiller, är man skyddad då? Kan någon ha nån tanke? Dom innehåller ju inga hormoner.

P piller när är man skyddad

P piller, kan man bli gravid fast man har sin mens. Frågor och svar Kärleken och sexet. Har ätit p piller för några år sen. Vilket var innan godispåse jag fick barn. Väljer du exempelvis sidan" när jag nu ska börja med Trinordiol står det på bipacksedel å pollen i fass att man ska börja med första tabletten på mensens första dag.

När jag började med p - piller (neovletta) för drygt tre årsedan så sa barnmoskan att man är skyddad från och med det första pillret man tar efter mensen.Hur andvänds p - piller, hur länge är man skyddad och får man inte mens när man tar p - piller?


Som jag fick för mig berodde på p pillren. Gud det här ny lärare tips blev ett helt random inlägg men ni är så många som läser min blogg och det är alltid någon klok människa därute som sitter inne på bra svar så jag kastar ut denna fråga i luften 2016 Annica Englund, kan det vara. Ville nu efter misslyckade försök med mini piller å kopparspiral återgå till drum bar p piller. Piller kan också användas för att lindra kraftig mensvärk.

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kärleken och sexet" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält.Om en tjej börjar ta kombinerade p - piller (som innehåller både östrogen och gestagen) samma dag som mensen börjar, har hon skydd från och med den första dagen.Och både Neovletta å Trinordiol är ju komb p - piller.