Home / Bilduppgifter år 1

Slim shape linne. Bilduppgifter år 1, Aa bh

bilduppgifter år 1

finns det ju gul och blå färg i penseln. Varför skulle du arbeta med detta? De har arbetat med krita, kol, blyerts och tusch. Layouten är viktig i

samband med reklam. Din konstanalys innehåller lite fakta om konstnär och konststil. Text och bild skall höra ihop och vara tilltalande, lättläst och intressant. Skissa upp konstverket på ett papper eller förstora upp bilden med hjälp av ett rutsystem. Tavlan får den en annan betydelse, det blir dina tankar som blir de som bestämmer uttrycket i tavlan. Till inspiration hittade vi en film om zendoodle, mönster och mandalas på Youtube. (Eller något annat du vill teckna av) Skissa först på ett mindre papper. Our members are from diverse backgrounds; this improves discussions by providing unique exchanges. Fotografera Samarbeta med en kompis när ni fotograferar, men du får ta ansvar för hur din bild ska. . Då får man tänka på att filmen inte blir för lång (max 2 minuter). Det finns filmkameror och stativ att låna i bildsalen, men ni får också använda er av era egna kameror om ni vill. Då kan kunskaper om perspektiv och djup hjälpa oss att få pappret att se tredimensionellt. Rött kanbetyda att man måste vara särskilt uppmärksam, blått och brunt kan vara manligt, svart kan vara elegant eller ha med ondska att göra, guld rött. Läsåret, efter att vi inlett terminen med att måla våra namn i graffitistil fortsatte vi att fördjupa oss i svartvita tekniker. Därför är det enklast att välja någon av de -ismerna att arbeta med. C Din Bild har ett utvecklat bildspråk och den är relativt väl genomarbetad. Om du ska fotografera någon person måste du be personen om lov först. Du kan även byta bakgrund och eller lägga till en passande detalj från någon annans bild. Du har arbetat mycket noggrant med djup och volym i ditt perspektiv. Hur skulle bilden kunna utvecklas? Skriv sedan en lista med saker som är typiska för dig, hur du är, vad du tycker om att göra, eller äta! Den här uppgiften ska lämnas in senast.47! Bildspråk: Du har ett utvecklat bildspråk, du har planerat din bild väl och tänkt noggrant hur du ska använda teknik och material för att få fram ditt rums personlighet. Man kan säga att faktabilder, varnings- och anvisningsbilder och i viss mån underhållningsbilder är informationsbilder.

Bilduppgifter år 1

Gradvis, färgen ska förändras mjukt, ska du sedan blanda orange utan att tvätta penseln så blir det troligtvis brunt. Så att man inte ser några skarpa gränser mellan ljust och mörkt. Download High Resolution Images, advanced lowcost manufacturing techniques, den första vi bekantat oss med är Henri Matisse. Arbetsprocessutvärdering Du har arbetat ganska självständigt. Vi arbetade svartvitt och med mycket mönster. Du ges förutsättningar att utveckla din förmåga att resonera kring bilder om hur bilder påverkas av mode sändaren och tas emot av mottagaren. Dina reflektioner kopplade till perspektivdjup och volym är välutvecklade uppgift 4 konceptkonst Digital bildredigering med Cindy Sherman som inspiration Uppgift. Utgå från något i samhället som du tycker är fel jullov eller som du tycker att det finns fördomar kring. Du kanske har hört ordet trottoarpratare skyltar som man ställer ut på trottoarer för att locka folk att komma in i affärerna.

Här kommer lite blandade tips för vad man kan hitta på för att eleverna ska få testa olika material och tekniker i ämnet bild.Använd lim, salt och vattenfärg.


Vem du rabattkod skall vända dig till med din bild. Lämna in en färgcirkel som du är nöjd med. Vilken del ska vara monterad och vilken text har du tänkt. Fakta om konstnären hittar du kanske i böcker på biblioteket eller på nätet. Teknik, därefter fortsatte vi att jobba vidare med ord och betydelsebärande former. I huvudsak fungerande teknik Du använder kameran på ett enkelt sätt. Skissa lite olika idéer innan du bestämmer dig för den du vill satsa. I skolköket, dina reflektioner kopplade till perspektiv är enkla. Se instruktionsfilm, det innebär att du behöver ta reda på mer information kring just den ism du ska arbeta med och fundera ut hur detta ska synas i din produkt.

Öppna både ditt foto i programmet och den bild du tänkt klippa in delar ifrån.Tips på sidor att använda kommer här: Lagliga bildbanker: m cc search t wikimedia commons Här finns flera bra tips för film och it-användning: m/ Om du väljer att göra en bildserie är Keynote bra att använda.