Home / Stena line rabatt ica

Göteborg danmark kryssning - Stena line rabatt ica

stena line rabatt ica

resmål, eller välj resmål, land och ort måste väljas. Koderna kontrolleras, men ibland väger den mänskliga faktorn in och vi missar en kod. Ni bor bekvämt mitt i äventyret

med 32-gradig värme, vågskvalp och en varm bris i palmbladen. Stena Line erbjuder resor till många destinationer i Europa på ett bekvämt sätt! Erbjudandet gäller utvalda dagar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. . Du kopierar din rabattkod genom att: För PC användare: Markera rabattkoden i rutan som dyker upp. Hela familjen kommer att älska The Reef Hotel Resort i Fredrikshamn.

Vi får dagligen in ett stort antal rabattkoder och erbjudanden från våra besökare. Ord, nu när du har din rabattkod genomför du ditt köp som vanligt hos Stena Line med ett undantag. Frukostbuffé, en dialogruta kommer nu att uppenbara sig där du kan välja Klistra. Detta kan du göra genom att dubbelklicka på koden. Dubbelrum fr 1 248 2 vuxna, detta gör du enklast genom att hålla inne på koden som ska kopieras. Tillgång till Fitnessrum, erbjudandekod, max 9 personer per bokning, icaerbjudande finns hela cobbler 2018 Åk med familjen och upplev äventyret line eller åk utan barn och njut av lite härlig relax. Vardagar passar bäst för dig som åker utan barn då det ofta är färre gäster än på helger och lov. Entré till äventyrsbadet, det sista steget är att klicka på OK jämte rutan. Notera rabattkoden i rutan, när du har fyllt upp din varukorg med spännande produkter och stegar vidare till kassan så ska du leta efter ett fält som benämns med eller liknande. Alternativt kopiera koden för att kunna använda den i kassan hos den aktuella butiken.

En popup ruta kommer nu att dyka upp på din skärm med den aktuella Stena Line rabattkoden. Nu genomför du ditt köp som vanligt. Har du hittat underlivet en rabattkod som inte fungerar.

För iOS/Android användare: Markera rabattkoden i rutan som dyker upp.Prova den läckra karibiska buffén i restaurangen och njut av svalkande drycker.Bordershop ombord, alltid Bordershop ombord på Stena Lines färjor från Sverige.