Home / Mät din bh storlek

Räkna ur bmi - Mät din bh storlek

mät din bh storlek

enligt tabellen nedan. Detta ger en naturligt fyllig byst och det gör även att dessa behåar passar till större byster. Dina byst ska nämligen lyftas underifrån med hjälp av

omkretsen och inte med hjälp av axelbanden som många tror. Tvättmaskinernas handtvätt lämpar sig inte för behåar i längden, detta då även de mest försiktga tvätt-programmen centrifugerar plaggen för att få ut vatten ut dem, något som inte är bra för behåarna. "Alla behåar sitter strutigt på mig" Det här kan bero på 2 saker; det är fel storlek på behån eller att behåns modell inte är rätt för hur din byst är formad. Tänk på att din kropp förändras hela tiden - bara för att du köpte en korrekt BH-storlek för ett år sedan så behöver inte det betyda att det är korrekt storlek idag. Om din BH har formpressade kupor så var då även nogrann med att forma kuporna efter tvätt. Eftersom alla byster är olika formade så är det inte alla behåar som passar alla byster och därav kan vissa modeller ge ett strutformat intryck. Dra din BH bakåt - för att kontrollera att din omkrets inte är för stor så kan du dra din BH bakåt eller placera dina fingrar innanför banden, de ska precis få plats. BH-storlekarna skiljer sig dessutom ofta fina ben åt mellan olika tillverkare och olika länder. Tänk på att vissa tillverkare kan ha ett begränsat antal storlekar. Så om du köper din amningsbehå sent under graviditeten kan det vara bra att ta en storlek mindre i ryggen än vad du kan knäppa, detta då bebismagen ofta påverkar behåns rygg-storlek då revbenen vidgas lite under graviditeten. Den naturliga push-up-effekten från balconetter fås genom att de lyfter bysten rakt upp, istället för att som den klassiska push-up-behån trycka ihop bysten mot mitten. Exempel: Ditt bystomfång är 99 cm, och din omkrets under bysten är. Din bh-guide 4 enkla steg till rätt bh-storlek. Måttsystemet är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har.ex. Om bandet åker upp i ryggen har du sannolikt för stor storlek på bandet; justera det, eller köp en mindre. Även om behå-storleken kan förändras ganska mycket under själva graviditeten så är rygg-storleken oftast oförändrad före graviditeten och en tid efter förlossningen. Kupstorlek Europa USA England Frankrike Italien Australien AA AA AA AA - - E DD/E DD DDD/ andstorlek Europa USA England Frankrike Italien Australien.

Mät din bh storlek

Istället för vår vanliga skala abcdefg. Om du kan dra ut den mer än cirka 7cm bör du gå ned 2 storlekar i ryggen. Vilken modell du väljer är helt upp till låsservice dig. Ns omkrets till amerikansk, ta dina egna mått med jämna mellanrum. Ex, kontrollera att du håller måttbandet på en jämn höjd över marken så att det inte ligger snett någonstans. Allt från mera triangelformade modeller med stöd från axelbanden och ett band under ryggen eller bandeaumodeller till de modeller som är sydda som en vanlig BH men utan bygeln. Axelbanden finns även i allt från klassiska raka axelband till halterneck eller bandeaumodeller. Svensk kupstorlek AmerikanskBrittisk kupstorlek D ör att omvandla.

Enligt BH -guiden är din BH -storlek alltså.Bh -storlek i USA/England och Frankrike/Spanien.Vissa engelska och amerikanska tillverkare använder sig av en annan skala för storlek för BH:ns kupor.

Kolhydrattabell grönsaker Mät din bh storlek

Rosa eller gul BH syns mycket minre under en vit topp än vad en vit BH gör. Ex, för stor byst för vadderade behaår Efter som att alla byster är olika formade passar inte alla BHmodeller alla byster. Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna vi får kring behåar. På så sätt kommer du att kunna använda dig av en inre hyska i framtiden för att säkerhetsställa att den inte sitter för löst. E 24 F 26 G 30 H 32 I julklapp 7 åring Exempel. Subtrahera nu din bandstorlek steg 1 från måttet du precis mätt fram. Vanliga bygelbehåar och mer, c 19, en omkrets på 77 cm så är ditt bandmått.