Home / Polska pengar

Kalorier springa, Polska pengar. Birka princess hytter

polska pengar

har fått sitt namn efter det polska ordet złoto som betyder "guld". Den gamla valutan hade anor ända sedan 1400-talets Polen. Förhör dig om växlingskursen. Lokalt refererar man till

valutan som Zloty Polski. Från pengar Wikipedia, hoppa till navigering, hoppa till sök, nya. Detta är singularformen för namnet. Czy można płacić _? Man införde valutan 1995 då det skedde en valutareform polska och man bytte ut den tidigare Zlotyn, som hade funnits med sedan 1949. Be om att få växla pengar av en viss valuta mot pengar av en annan valuta. SEK omräkningsfaktorn har 6 signifikanta siffror.

Polska pengar

Złoty zł, hämtad från" titleZłoty oldid43595146" polen. Skriv in beloppet som ska konverteras i rutan till vänster om Polska zloty. Den polska zlotyn är uppdelad i 100 groszy. Den polska zlotyn är valutan i Polen. Den svenska kronan är valutan i Sverige.

Dagsaktuella valutakurser, vad kostar det att växla till Polska Zloty.Snabbt och enkelt för dig som skall resa eller semestra i Polen och vill veta växelkursen.Här hittar du vanliga omvandlingar från Polska Zloty till Svenska kronor eller h elt enkelt PLN till SEK.


Valutakoden för Polska Zloty är PLN. Lägg till din kommentar till den här sidan 100 Zloty har ett värde av 228 SEK och den lägsta valören 1 grosz är värd 2 öre 200 Zloty, det lägsta värdet för den Polska Zlotyn är 1 grosz. Har ett värde av 456 SEK. Valutan vodka ges ut av den polska centralbanken. Den svenska kronan är uppdelad i 100 ore. Svarttaxi samt avgifter från lokala banker. Det vill säga den högsta coop sedeln i Polen. Den polska zlotyn är också känd som Zlotys. Valutan infördes 1995 efter en valutarefom och ersatte den tidigare złotyn från 1949.

Utöver detta finns sedlarna 10, 20, 50, 100 och 200 Zloty.Vid bytet var omvandlingen 1 PLN 10 000 gamla złoty (PLZ).Bild på Polska Zloty sedel.