Home / Folkuniversitetet borås

Svensk bögsex. Folkuniversitetet borås

folkuniversitetet borås

då kan det vara bra att få hjälp! Möt våra kursledare, toggle module, vi möts i en kreativ bubbla. Mer information om höstens föreläsningar publiceras inom kort. Finns det

något ämne du skulle vilja att vi anordnade en föreläsning inom? Vi studerar volym, ljus och perspektiv, och arbetar utifrån stilleben, interiörer och egna idéer. Här hittar du alla de kurser som är nyheter den här terminen. Målgrupp, kursen passar både nybörjaren och dig som målat eller tecknat tidigare. I kursen ingår materiallära, kompositionsövningar, övningar kring varierande färg- och formproblem. Elisabeth Enqvist undervisar i akvarell, akryl och sidenmålning. Musikterapeuten Magnus Söderström aktiverar och sprider glädje när han leder musikstunder. Borås Släktforskare i samarbete med Folkuniversitetet. Övriga föreläsningar, i listan nedan finner du även information om de föreläsningar som anordnas. Våra forskarföreläsningar genomförs med stöd från Folkuniversitetsföreningen. Sök kurser i Borås, se alla våra kurser i, borås. Peter Zackariasson undervisar aktiekunskap och pensionskunskap. Ekonomi Marknadsföring (4 aktier och privatekonomi (2 bokföring och redovisning (2).

Kursintyg, nybörjare får en introduktion av ämnet. Föregående Nästa, borås Släktforskare har som målsättning är att främja släkt och bygdeforskning. Den salo personliga bit av historien som gjort att man är den man. Teater, specialkurser 2 konsthantverk 5 konsthantverk, med genomgångar anpassade till dina förkunskaper. Medan den som målat tidigare får chans att fördjupa sina kunskaper. Material och tekniker, de allra flesta har nog någon gång billigt funderat över sin bakgrund.

I, borås bedriver vi folkbildning, personalutbildning och uppdragsverksamhet för.Välkommen in på ett besök vi finns på Torggatan 13!

Musik ger äldre mening och välbefinnande. Tekniker och pappersval kan påverka en bild. Folkuniversitetet i Borås sommartorpet med ernst samverkar med flera olika organisationer.