Home / Pyssel till mamma

Kärleksfulla meningar - Pyssel till mamma

pyssel till mamma

hunnit börja möblera rummet än men tanken är att det ska stå nån byrå till höger om kofferterna och på den lilla väggen till vänster som inte syns på

bild ska det stå ett skrivbord. För på lördag är det utgång och jag är så galet jäkla taggad! För mig blev det dock en billig resa. Sen beställde jag även taxarna i leggings och t-shirt, samt en ribbad mössa till i vår till Elsa. Tanken kost är nog att det ska bli någon slags anslagstavla istället så att det verkligen känns som en skribordshörna! Hur söta är de inte då? Tyvärr så är det också väldigt lite tid eftersom det är rätt mycket som ska hinnas med. Något jag har saknat länge är dock en golvlampa, och denna från Ellos har jag spanat på så länge! De fina plåtburkarna och de grå pennställen kommer också från Ferm living och finns ica också i webshopen, och även pennstället i trä och ballongen. Jag tänkte först ha lite kuddar och gosedjur och sånt i dem, men lilla var för liten för det. Jag blev jättenöjd och det tog inte alls lång tid att måla. Verkligen inte ofta det är så hög rabatt på string och här finns det både denna pocketmodell och andra varianter. Gårdagen i Stockholm, hej! Tidigare var myshörnan och den gula sänghimmeln bredvid skåpen men annars rätt lika, och jag hängde upp samma posters då dessa från Mrs Mighetto är favoriter trots att de hängt med några år! Rabattkoden ovan gäller även på dessa och de finns i flera olika färger! På bilden ovan ser nu hur skåpet ser ut vid köp, vitt och med brunsvarta knoppar som visst inte syntes på bilden ser jag nu haha.

Pyssel till mamma

Mattor, men med lite ommöblering och nya ideer så pyssel till mamma gick det fint. Jag har nog inte vant mig riktigt. Villkor 375710 Nybeställning på hemtextil, alla saker har liksom sin egen plats och så kan de stå där i ett år eller två haha. Men själv tycker jag att det känns helt annorlunda varje gång man kommer in i rummet. Eller klä en galge med randigt tyg. I höstas deltog vårt företag Little venue på Noliamässan här i stan.

Sällskapsspel för hela familjen.Fixa festen - allt för barnkalaset.

Klicka här för att komma direkt till hemsortimentet. Den fina käpphästen från My red hand gang fick Elsa i julklapp. Jag tycker att det är så fint mot den grå väggen. Ni hittar dem här, haha heter det så, den här pockethyllan är i färgen ask. Stolen däremot är ett loppisfynd som är målad ljusgrå. Jag hade med mig lampan som ni ser på bilden nedan och sa att jag ville ha en färg i samma nyans. Nu är ju jag rätt slarvig och orkade inte ens lägga ut täckpapper men pyssel till mamma under två timmar tog det nog för mig som ovan målare att måla två varv. Detta är färgen grå men de finns i flera olika pyssel till mamma färger. Lite prinsessan på ärten känsla kanske med många dynor men ändå så mysigt Klicka här för att komma direkt till dynorna ovan. Den ena med Trolls och den andra med diverse olika disney och Kinderäggsfigurer.

Tåget i trä från Upwarsaw som får komma fram lite då och då, tröttnar aldrig på de fina pastelliga färgerna!Inlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar Något jag gillat med vintern och mörkret är att släcka ner alla taklampor och tända all mysbelysning i form av julgransbelysning och olika mindre lampor.Idag är det mulet så då passar jag på att snickra ihop en ram som jag sedan ska spänna och fästa upp ett tyg.