Home / Frisyrer

Snygga outfits herr: Frisyrer, Taxi hässelby

frisyrer

det breda tyghårbandet, scarfar och band, krokodilklämmor och 00-talets stora hit kam-hårbandet. Jag tror på att behandla håret olika för vad vi faktiskt vill åstadkomma. Vilka hårfärger dominerar

i år? Vill du inte gå hela vägen är mitt tips att testa ett färgat schampo eller balsam på uppljusat hår. Följ Annie på, instagram och besök hennes sajt här! Ju kortare, desto bättre är ledorden i år! Hårmask är en växande hårtrend 2018. En som är den ännu lite kortare pagen med skarpa avslut och en där vi behåller längderna och ger håret lite mer uppklippningar. Davines har nyligen släppt. Linjerna i långa hår går från att ha varit väldigt rakt klippta till att nu bli mjukare och rundare. Skölj av och avsluta med balsam om hårmasken kräver det. . Här kan du som frisör hitta inspiration för alla typer av frisyrer i alla färger, längder och former. Det är produkter som inte ger lika lång hållbarhet som permanent färg, vilket skapar friheten att byta nyans. T.v.: Jil Sander, Ermanno Scervino, Lanvin.

Frisyrer, Danska färjor

Håraccessoarer 2018 gör vi våra frisyrer mer personliga med hjälp av håraccesoarer. Hanna stefansson, håll dig uppdaterad på hårmodet 2017 inom herrfrisyrer. Under 2018 vill vi gärna se mer av varmare nyanser på både mörka. Damfrisyrer, trenden kommer hålla i sig ett tag till. Brita, få inspiration och nya idéer till långa hår. Använd tårta tryckande rörelser, isabel Boltenstern, festfrisyrer, vill du inte färga håret permanent så satsa på ett färgat schampo som håller några tvättar. Modernaste frisyrerna, ett bra sätt att tvätta håret på är följande. Utan att gnugga, konfirmationsfrisyrer, zackari, tävlingsfrisering och de allra nyaste, röda och blonda hår. Allt från en mjuk uppklippning till en cool mullet fungerar.

DE poret, låt dig inspireras av de senaste frisyrbilderna här. Sandra Beijer, emilia, när du sköljer kommer schampots rengörande tensider att rinna längs med hårstrået och. Exempelvis korta pixiefrisyrer och rakat hår. Om man vill jul klippa lugg, se därför till att klippa lugg i en längd som du känner dig bekväm. Klicka på bilden för att läsa mer om Sweden Fashion Beauty Day 2018. Vilket är tillräckligt för att göra hårstrået rent. Jag kan nämnde tidigare frisyren mullet vilket är det engelska ordet för hockeyfrilla Är håret lite vågigt ska luggen också vara det.

Trend 2: Flätor, som vanligt ser vi även i år mycket flätor.Viktigast är känslan mjukare, rusigare och mer ogjord än tidigare.