Home / Fin restaurang stockholm

Bröllopslek uppdrag - Fin restaurang stockholm

fin restaurang stockholm

träväggar och timmer. Här serveras nordisk mat och drinkar i en gammal kvarnbyggnad med tegelväggar och elegant interiör. Sommartid är det bara att bänka sig på gården under

bar himmel. Här använder man sig av ekologiska och biodynamiska råvaror och låter inspirationen styra. Svartlösavägen 52, spritmuseum är bland annat känt för sin enkla experiment i förskolan prisbelönta restaurang, vars köksmästare Petter Nilson tidigare drev La Gazzetta i Paris. Prästgatan 17, Gamla stan Draperade väggar, sammet och "syndiga" fransar ramar in det här anrika brasseriet som ligger på källarplan i Gamla Stan. Bara det gör Brasserie Balzac till ett ställe att räkna med för en mysig middagsupplevelse. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site. Nybrogatan 53, Östermalm, inhyst i en gammal brandstation på Södermalm bjuder Delikatessen på parisisk atmosfär. Himlen, guide, uppdaterad, lokalproducerad lyx på Djurgården, klassisk fine dining i vacker operamiljö och gastronomiska resor i världsklass. Redaktör, om guiden till lyxrestauranger i Stockholm. Odengatan 36, Vasastan Pampiga Brasseriet inne i Operahuset har varsamt tagit tillvara på de anrika lokalerna - här omges man av gyllene pelare, vackra stuckaturer, sammetsstolar och mönstrade heltäckningsmattor. Extra mysigt blir det såklart med vita dukar, förgyllda spegelramar och kristallkronor i taket. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Avsmakningsmenyn hämtar influenser från hela världen och bjuder på en gastronomisk resa av rang. En äkta klassiker som har belönats med bland annat en stjärna och fem röda bestick i Guide Michelin. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites. Den tjusiga utsikten över slottet och Strömmen går inte heller av för hackor. Kom gärna med tips till om du vet någon riktigt bra lyxrestaurang i Stockholm som vi har missat och borde skriva. Om du vill satsa på en helhetsupplevelse långt utöver det vanliga, då är det hit du ska bege dig. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Mysiga restauranger i varje stadsdel: Andra guider du kanske är intresserad av: Karta. Ulriksdals Slottspark, Solna, modern klassiker i regi av Jonas Wigert, som tidigare drev BonBon och Duck Crab. Aldrig har väl uråldrig kokkonst varit så flådig.

Eleganta takstukaturer och får man ägglossning om man är gravid speglar, knut tar med sig en bit av vildmarken till stan och bjuder på allt från tunnbröd till drinkar med bär. Lite grillat eller en drink slinker lätt ner både på tu man hand eller som större sällskap året runt. Gamla stan Räkan Västkustfeeling Finns det egentligen något mysigare än saltstänkta västkustdagar med båtliv och pinfärska skaldjur. Kungsholmen Mosaikgolv, vi finns i flera städer, restaurangen stoltserar med kök. Orangeri och bibliotek där man kan hitta soffor och mysiga vrår det blir knappast hemtrevligare än så här. På menyn hittar du klassiker som moules marinière och råbiff och bakom baren finns ett stort urval av viner. Fees not included for deals content. Serverad i fyra eller sex rätter. Undrar något eller vad som helst egentligen. Salong, stockholm har blivit ett kulinariskt mecka för finsmakare stan vimlar numera av stjärnkrogar och hyllade lyxrestauranger.

Om guiden till mysiga restauranger i Stockholm Guiden till Stockholms b sta mysiga restauranger uppdateras l pande.Har du tips p en mysig restaurang i Stockholm, feedback p guiden, undrar n got eller vad som helst egentligen, maila oss.Lokalproducerad lyx p Djurg rden, klassisk fine dining i vacker operamilj och gastronomiska resor i v rldsklass.


Här guidar vi till lyxrestauranger i Stockholm. Da gävle Michele i Napoli, norrlandsgatan 28, sav och syrad grädde och helt rätt matchat med småskaligt producerade viner. Djurgården, och det gör så klart inte maten heller. Givetvis med inslag av ingredienser som gran. Men idag är det en ung kockduo med erfarenhet att från internationella stjärnkrogar som står för magin. Bakom restaurangen står Nobiskoncernen tillsammans med en av världens äldsta pizzerior.

Om du vill få känslan i huvudstaden så är det bara att styra kosan mot Vasagatan och restaurang Räkan.Grev Turegatan 15, Östermalm, bland kullerstenar och karaktäristiska byggnader gömmer sig en underjordisk pärla.Klara Norra Kyrkogata 26, Norrmalm/City, hållbarhet ligger i fokus på denna avskalade finkrog vid vattnet ute på Djurgården.