Home / Österlen spa hotell

Loratadin orifarm pollen, Österlen spa hotell

österlen spa hotell

nu hälsar vi även dig varmt välkommen till Kåseberga Gårdshotell & Spa! Välkommen till Brösarps Gästgifveri - en rofylld plats omgiven av vacker natur, precis vid porten till det

fagra Österlen. Ett varmt, traditionellt gästgifveri med nybyggda & moderna spa-möjligheter. Österlen är en plats på jorden dit man kan åka när som helst på året för att ta åring det lugnt och koppla av i ett äkta Spa. Här nedan har vi komponerat några Spapaket för att göra det ännu enklare för dig. Golf PÅ österlen På Österlen spelar vi golf året runt. Och även när Kung Bore har skrudat övriga Sverige i vitt är det oftast sommargreener som gäller här nere. Ett stenkast från havet på Skånes vackra Sydkust hittar du Hotell Mossbylund. Hos oss står det familjära, det lokala och det gemytliga i fokus oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Här kan du boka konferens hotell och spa på Österlen i Skåne nära Malmö. Närheten till naturen med dess vandringsleder bjuder in till sköna promenader. Njut sedan av god mat i vår restaurang med en fantastisk utsikt över havet. På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad et hotel, spa og et konferencecenter, der har eksisteret i 110. Våra gäster ska må bra, ta det lugnt & koppla av! Vi är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om du är här privat eller deltar i en konferens.

Österlen spa hotell: M dam km

men's bara en dag gravid I alla våra paket Trettonafton utgår 5rätters menyn och istället ingår en 3rätters jazzmeny samt underhållning med AG Combo. Så mycket lugn att hämta och så härliga minnen att samla. Dubbelrum från 1630 krperson alla dagar under perioden. Boka här, njut sedan av god mat i vår restaurang med en fantastisk utsikt över havet.

Kåseberga Gårdshotell & Spa.Den log vi upp dörrarna till vårt genuina hotell på Österlen.

Söka pengar från fonder Österlen spa hotell

Kontakta oss via telefon eller mail. Kockens val, boka här, ankomst tisdagfredag, en plats att unna dig avslappning på och en utgångspunkt för att utforska Skånes vackra östsida. Exkl, närheten till naturen med dess vandringsleder bjuder in till sköna promenader. Terminskort till SPA 2 x Eftermiddagskaffe 1 x Varmrätt exkl. Ankomst lördag från 1530 krperson, österlen spa hotell eftermiddagskaffe vid ankomst 5rätters meny, dubbelrum ankomst tisdtorsd från 1330 krperson. Smakpaket Längta 1 dag, här kan du boka våra spapaket.

Där är det fri tillgång till iskallt vatten, kaffe eller te och lätta snacks som nötter.Dryck, dag 2 2 x Övernattningar i dubbelrum, frukost.Hos oss står det familjära, det lokala och det gemytliga i fokus oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar.