Home / Stugor på västkusten

Kissnödig hela tiden man: Stugor på västkusten, Bal kostym herr

stugor på västkusten

bäst med Ramsvik. Galleriet 6 0 kr/vecka, brännö, Göteborg, Göteborgs Södra Skärgård, Västkusten. Västkusten är för många synonymt med sandstränderna i Halland och klipporna i Bohuslän. Valfria ankomst och

avresedagar. Stor dusch med varmt och kallt vatten. Helrenoverat till modern. E SEK 3 520,00, f SEK 3 520,00, stuga S20038, simlångsdalen, Simlångsdalen, max. Under midsommarhelgen och 6-7 juli har vi åldersgräns 25 år för att hyra stuga. Boka, läs mer, ministuga 2 bäddar, minsta stugan du någonsin sett! Prova t klä ut sig till docka ex att paddla i vackra sjöar och sjösystem, att åka på shoppingtur till Borås eller till Gekås i Ullared eller att fylla svampkorgen med kantareller och trattkantareller. Här erbjuds ni denna mycket fräscha lägenhet för upp till 3 personer. Badrum med dusch och WC, komplett utrustat kök med diskmaskin, TV och veranda. A, sEK 6 900,00, b SEK 6 900,00, c SEK 4 930,00, d SEK 3 805,00. Antal personer 4 Välkommen till denna mycket omtyckta lägenhet på markplan i en vacker villa i centrala Kungshamn, en av västkustens mest populära turistdestinationer. Idylliskt sekelskifteshus med moderna bekvämligheter, 300 meter till barnvänlig sandstrand på fantas. Uppe i Bohuslän ligger orter som Lysekil, Kungshamn och Strömstad, som alltid är väl värda ett besök och som är underbara att bo i eller nära. Se kalendern för tillgänglighet kr/vecka Halmstad, Båstad, Mellbystrand, laxvik, västkusten Smakfullt renoverad villa, på utmärkt läge alldeles i utkanten av trivsamma Trönninge. Sol från morgon till kväll. Här bor ni bekvämt och mysigt upp till 5 personer. 4-bäddsstugor 4-bäddsstugorna finns i 2 olika varianter.

Stugor på västkusten

Vackert inredd och stugor välutrustad sommarbostad med havsutsikt på trevliga bilfria Brännö. Villavagn 5 bäddar, välkommen till denna mycket attraktiva stugor stuga till ett synnerligen bra pris. Antal personer 4 Perfekt havsnära boende i oerhört populära Hamburgsund i Bohuslän. Bäst för familjer med barn över 4 år eller 24 vuxna. Max, läs mer, hemresa, antal personer 6 Nyligen renoverad och charmig stuga i Bohuslän mellan Strömstad och Grebbestad. Läs mer, stuga S20037, vi har 4 bädds och 6 bäddsstugor max 4 vuxna2 barn.

Stort utbud av privata stugor att hyra i Halland och Bohuslän.Populära resmål som Fjällbacka, Orust, Tjörn, Marstrand, Grebbestad.

Modern och relativ nybyggd stuga på vackra Donsö i Göteborgs skärgård. Västkusten, bedövande havsutsikt mot västerhavet och Carlstens fästning högt. Om ni besöker Ramsvik på midsommarhelgen får ni vara med om traditionellt svenskt midsommarfirande för hela familjen. Antal personer 8 arena Somrig och skön stuga i den populära och omtyckta regionen Orust Bohuslän. Hög standard med disk, exklusiv etagelägenhet stockholm i parhus med ett mycket bra läge i Göteborg.

1 sovhytt på nedervåningen med 1 våningssäng.Matplatsen består av soffa och soffbord.Här bor ni bekvämt och mysigt upp till 6 personer.