Home / Byta lösenord hotmail konto

Folsyra och järn - Byta lösenord hotmail konto

byta lösenord hotmail konto

sidan måste du antingen Verifiera ditt nuvarande primära alias eller välja Byt namn. Om du fortfarande ombes logga in manuellt efter två dagar kan du försöka med att ta

bort kontot från konsolen och sedan lägga till det igen. Detta är en försiktighetsåtgärd ifall ändringarna gjordes av någon annan. Om du väljer sms skriver du de sista fyra siffrorna i ditt telefonnummer och väljer sedan. På så sätt vet vi att begäran kommer från dig. Ja Nej Supportresurser Dela den här sidan. På Startsidan under ditt profilfoto och din e-postadress väljer du Ändra lösenord. Tänk på att du behöver vara inloggad med ett Microsoft- konto för att få tillgång till formuläret. Om du vill återställa ditt lösenord går du till återställa lösenordet online. Ange de tecken du ser. Följ dessa steg om du väljer Använd ett annat alias : Om du vill skapa en ny e-postadress och använda den väljer du Skapa en ny e-postadress som primärt alias och klickar på Ändra namn för primärt alias. Om du vill spara lösenordet så att du kan använda det för att logga in på andra Microsoft-tjänster väljer du Ja när du tillfrågas. Välj, administrera hur du loggar in på Microsoft. Om du väljer Byt namn går du till avsnittet Så här byter du namn på ett overifierat primärt alias Om du valt Lägg till e-postadress följer du de här stegen. Dela den här sidan Ändra lösenordet Logga in på Microsoft-kontot om du vill ändra lösenordet. När du får verifieringsmeddelandet via e-post klickar du på länken i det för att bekräfta att du äger kontot. På skärmen Återställ ditt konto skriver du tecknen som visas i rutan under. Du kan inte ändra lösenordet till ditt Microsoft- konto på din Xbox One-konsol. Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord. Om du vill skapa en ny e-postadress och använda den väljer du Skapa en ny e-postadress och lägg till den som alias och sedan följer du instruktionerna. Så här gör du: På sidan Hantera dina nya restauranger malmö kontoalias väljer du Gör till primärt under den e-postadress du vill ha som primär under Kontoalias. Välj, jag har glömt mitt lösenord under textrutan för lösenordet. Men skam den som ger sig! Dessutom ersätts borås frisör ditt tidigare overifierade primära alias med den nya adressen på sidan Administrera hur du loggar in på Microsoft. När du lägger till en befintlig e-postadress kommer du till sidan Verifiera din e-postadress för att bekräfta att du äger det kontot. Till höger om det alias du lade till klickar du på Verifiera. @m eller @m ) som du vill använda väljer du Lägg till en befintlig e-postadress som Microsoft-kontoalias och sedan klickar du på Lägg till alias. Steg 2: Ange den nya e-postadressen som ditt primära alias När du har lagt till den nya e-postadressen måste du ange den som ditt primära alias som ska visas när du loggar in på en enhet eller tjänst. Steg 3: Ta bort den e-postadress som du inte längre vill använda för inloggning Obs!

Byta lösenord hotmail konto

Går, logga in med ditt nya lösenord för Microsoftkontot. Om du teknisk har glömt lösenordet du använder för att logga in på tjänster som. Kontakta Supporten, ange det telefonnummer du vill använda och välj sedan Nästa. Om du menar att du inte längre kan logga in på m eller m därför att du inte längre kommer ihåg lösenordet.

Vill ha möjlighet att då och då byta lösenord på mitt hotmail - konto.Hur går jag tillväga?Det går inte att visa listan med språk för närvarande.

Microsoft konto, om du inte känner till ditt Microsoftkontos epostadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord. Vi skickar ett meddelande med en säkerhetskod till den epostadressen för att få bekräftelse. När du får koden som ett sms singel i göteborg blogg eller ett epostmeddelande på en annan enhet skriver du koden och väljer sedan Ändra gokartcentret i uppsala ab epostadress för ditt Microsoft konto. Lägg till epostadress eller, om du inte känner till dessa läser du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord. Tillbaka till toppen Hade du nytta av den här artikeln. Om det finns flera konton på datorn väljer du det som ska återställas. Om du väljer att ta bort ett alias som använder en Microsoftdomän som hotmail.

Cubus boyfriend jeans - Restauranger uppsala öppettider

När du får verifieringsmeddelandet via e-post anger du säkerhetskoden i fältet och klickar på Verifiera för att bekräfta att du äger kontot.Du kanske vill byta lösenord om: Du tror att någon annan använder ditt konto.På skärmen Verifiera din identitet väljer du om du vill få säkerhetskoden via sms eller e-post.