Home / Hotell med spa småland

Le rouge stockholm bar - Hotell med spa småland

hotell med spa småland

Spa, hos oss finns de bästa förutsättningarna, vi har det stora hotellets kapacitet och det lilla hotellets värme och hemkänsla. Superior SPA rum, exklusivt tvåbäddsrum med nyrenoverad dusch/wc, bubbelbad

bäddsoffa och balkong. Gör gärna din bokningsförfrågan via mail:, eller online med bokningskoden som står på ditt värdebevis. Ska det finnas lek och roliga aktiviteter för barnen så har vi även dessa hotell. Hotellinformation, antal stockholm rum 59, trådlöst internet ja, rökfria rum 59, handikapprum ja, flygplats 14 km, järnvägsstation 100. I middags- och frukostpaketet ingår en välkomstdrink, 4-rättersmiddag och frukost. Letar du efter rabattkod eller andra erbjudanden för spahotell så kolla gärna. Skulle du ha några frågor eller funderingar, kanske du vill att vi ska hjälpa till med bokningen, tveka inte, ta kontakt med oss på så hjälper vi dig! När vi bygger det moderna Gränsö har vi tagit vara på historian, miljön och traditionerna från förr och varsamt anpassat stil, moderna inredningar och excellent service till det vi har som andra inte har slottet och Skönheten vid Havet. För varje spahotell hittar du recensioner, betyg och kommentarer som är gjorda av våra besökare. Fräscha tvåbäddsrum med bäddsoffa och balkong samt nyrenoverad dusch/wc. Samtliga rum är rökfria och utan heltäckningsmatta. Som gäst hos oss har du alltid gratis wifi och har du inte egen dator med dig har vi en gästdator i anslutning till receptionen. Standard Enkelrum, tvåbäddsrum med renoverad dusch/wc. Vårt mål är att ni ska kunna koncentrera er helhjärtat på det som är syftet med er vistelse på Hindåsgården. Läsar betyg: (111 Röster) 11, relaterade inlägg. Standard Dubbelrum, tvåbäddsrum med dusch/wc. Flottan lade till på redden, officerarna roddes iland och man dansade till solen gick upp ute på slottets egen ö, Ekholmen.

För priser och ledig kapacitet se vår priskalender på startsidan. Rumstyp, tvåbäddsrum med duschwc, och så hade det ett läge clearblue spermietest som ingen av de andra rika herrgårdarna kunde mäta sig med. Genuint sörmländskt slott vid Frösjöns strand. Det spelar ingen roll vilket kvalitetshotell du letar efter i Sverige. Standard Enkelrum, boka rum, allt från 20 ända upp till över 50 på dessa speciella erbjudanden. Erbjudanden Vi har alltid speciella rabatter och rea priser på ett flertal utvalda hotell.

Spa hotell, spa weekend och fantastiska erbjudanden bokar du enkelt hos spaweekendhotell.Spaweekend i hela Sverige.


Sällskapsspel topplista, Hotell med spa småland

Hotell med spa småland

Det finns också en mjukisdjur recensionsbank från oss på spaweekendhotell där vi själva besökt spahotellet och skrivit recensioner enligt våra krav och kriterier. Dessa står ut lite extra och även är kända mycket annat. Utmärkta restauranger, spa med pooler både inom och utomhus. Nynäs Havsbad är en gammal kurort med anor från förra sekelskiftet. Sköna behandlingar, restaurang och spa i en av landets vackraste omgivningar.

Slottet förföll under 1900-talets mitt.Pris 975 kr per person.Om det är storhelger som jul och nyårsfirande eller privata tillställningar så hittar vi hotellet för dig.