Home / Att göra riga

Sturup parkering - Att göra riga

att göra riga

en helg i Riga och andra gången bara över dagen i samband med en kryssning. Läs vår guide om vad man kan se och göra i Riga som också

kallas lilla Paris för sin vackra stadskärna. Promenera tillbaka längs Elizabeths iela och avsluta på Skyline-baren i Radisson blus hotell på 26:e våningen (entréavgift på kvällarna efter 18). Alkimikis ska vara ett annat riktigt bra ölställe. Här finns en marknad som är en unik upplevelse, bibliotek här handlar alla sina råvaror. Lycka till och hoppas du får en fantastisk weekend i Riga och att dessa Riga-tips kommer till nytta. Intill Svarthuvudenas hus på Rådhustorget står S:t Peterskyrkan som även den byggdes runt 1300-talet. De har också något annat ord, men hemligheten kring nya språk är att alltid lära sig det lättaste! Riga är väldigt kända för sina jugendhus och det finns till och med ett museum som är tillägnad detta. Lola skriver om upplevelsen här. Besök Mežaparks: en park som ligger norrut en bit utanför stan. Områden platser i Riga jag rekommenderar. Vill du koppla av för en dag så rekommenderar vi espa Riga som är ett väldigt fint dagspa med bra deals. Fler restauranger som jag hört gott om: * Gutenbergs Rooftop Restaurant ligger nära Riga domkyrka. De fanns med på vår lista så jag vill passa på att tipsa om dem: * psala ett område lite utanför Riga som kan vara spännande att besöka. Gillar du varuhus så finns Stockmann här. Här kan du köpa lokala produkter, äta lettiskt och titta på uppträdanden. Boka flyg och hotell till Riga Boka flyg till Riga Boka hotell till Riga. Fick restaurangen rekommendera av en vän hemifrån och jag kan varmt rekommendera den vidare. Ta hissen i det höga kyrkotornet för att få en fin utsikt över Riga. Ligger på Audju iela. Prova även fyllda pannkakor på, sefpavars Vilhelms som ligger i gamla stan. Spa, har du tid över så rekommenderar vi absolut att ta en spa-stund med sköna behandlingar. En unik bokaffär väl värd ett besök. Framför byggnaden står en staty av martyren S:t Roland för att symbolisera rättvisan. När relationen förbättrades så vändes katterna med baken mot varandra. Jag kikade på flera olika hotell men fastnade för Pullman Old Town och vi blev inte besvikna. Här kan du hitta allt mellan grönsaker, frukt, mat, hantverk och mycket, mycket mer. Jurmala Är du i Riga under den varmare årstiden så ta tåget 30 minuter till badorten Jurmala med skönt långa sandstränder och härliga Pippi Långstrump-hus. Vem längtar till Riga?

Att göra riga. Ica maxi botkyrka

Boka flyg och hotell till Riga. Art Nouveau Centre för att gotland färja pris veta mer och få historien bakom husen. Paris och Rom och är sugen på att upptäcka en ny stad. I gamla stan finns två vackra kyrkor att besöka. Kolonde en av Rigas mest populära restauranger Just utanför Gamla stan. Missa inte heller att gå genom alla smala gränder och göra egna upptäckter bland husen. Domkyrkan och S, skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Tips att spana in i Miera iela. Vackert vid kanalen som rinner genom staden. Latvian Academy of Sciences vacker byggnad med bra utsikt om man åker upp till.

Till Riga kan du antingen flyga en kort tur eller ta färjan med TallinkSilja. Spännande prisvärd meny, rigas Motormuseum ska tydligen vara väldigt bra. Central Market består av fyra stora hallar i en gammal hangar. Det berättar jag i den här reseguiden till viva staden där jag delar mina bästa Rigatips. Stilen infördes i början av 1900talet och kännetecknas av väldigt utsmyckade hus med runda former.

Ser ett chokladmuseum och eftersom det är lite kyligt såhär i slutet på januari, gör vi ett besök här.Shopping, riga erbjuder ett brett shoppingutbud med moderna gallerior med kedjebutiker.