Home / Svart klumpig mens

Ww helsingborg. Svart klumpig mens

svart klumpig mens

hade vi bad och då blödde jag ingenting alls så jag trodde den hade slutat fast sen nästa dag fick jag en riklig mens. Mensbloggen 17:16 Just i början

kan ju mensen vara väldigt konstig, så förhoppningsvis blir den bättre! Det är deras jobb och inget pinsamt! Finns det något jag kan göra för att inte få blodklumpar och är det farligt? Och vi bor "mitt ute i skogen" så jag kan inte gå och köpa det själv. Det går åt typ ett paket bindor varje dag. Jag märkte det när jag torkade mig. Kan de bero på att jag va ute och gick. Men förhoppningsvis är den tillbaks som vanligt igen nästa månad! Hur som helst erbjudande scandic idag vet man att det finns ingen hinna, så då döptes den om den till "slidkransen". Blöder man mycket så är mitt bästa tips för att undvika läckage på natten att använda både nattbinda OCH tampong. Hälsokostaffärer säljer en flaska som heter "nässeldroppar" har jag för mig, man kan droppa ca 10-20 droppar/dag i ett glas med juice.

På kvällen började jag blöda mer och fick byta binda flera gånger och idag har det varit mycket värre har fått sprungit på toan flera gånger och då när jag torkar mig så är taxi pappret genomblött med blod och det har också varit små slemmiga. Och även om mensen kan vara jobbig så var glad över att din kropp fungerar som den ska. Hur många bindor går åt per dag. Alltså det kan väl inte vara nåt annat än mensen. Tampong om man blöder skapligt mycket. Man kan alltid höra hur gammal ens mamma var för ofta inte alltid så får man sin mens i ungefär samma ålder.

Köpa ny mobil med abonnemang Svart klumpig mens

Är det normalt, för ungefär 4 månader sedan 47 Tyvärr inte, har även börjat må illa och ha ont i huvudet. Jag är ganska orolig över det. Sen har det inte kommit något mer. När jag tänder lampan ser jag att hela sängen är full i blod och mina trosor är alldeles röda. Och därför kan mensen vara oregelbunden den första tiden helt normalt Kräk Onsdag 13 juni. Mensen ska inte behöva styra och påverka ditt liv. Jag är en tjej på 13år och jag fick mens förra året å jag har ett problem som jag drar om kring på å tycker de är jätte jobbigt Jag vågar inte säga till min mamma att jag vill använda tampong för min mamma använder. Just i början kan den komma efter en vecka men också efter 4 månader. Jag vet att man kan ha mensvärk kanal sverige när man har mens men så kraftigt att jag knappt kan.

Http Hemsidan Mensbloggen Tisdag 28 aug 10:04 Ja slidan växer ju med kroppen, slidan är ju inte samma storlek som när du föddes.För när jag trodde att det hade tagit slut för att det blödde så lite gick jag till skolan utan binda och kände sen på matten att det läckte lite och jag gick på toa.Det är väl inte farligt för em 13-åring att använda tampong med en sån där plastgrej som man hjälper tampongerna att skjutas upp med (hehe) Mensbloggen 23:07 Nej alla med mens kan använda alla sorters tamponger även tampax som de kallas.