Home / Julbord kalmar slott

Arsenal barcelona kanal - Julbord kalmar slott

julbord kalmar slott

tillagat med kärlek och omsorg i vårt Slottskök under ledning av vår köksmästare Nancy Ford. Upplev julens dofter, smaker och stämning Hemma på Slottet. Obligatoriska uppgifter är markerade med.

Strandateljé där vi förberett de vedeldade rabatt med dekorsten basturna för härlig avkoppling och välbefinnande. Varje år brukar Engsholms Slott välkomna gäster till Weekend med Julbord. Vintermenyn serveras onsdag-lördag 21/11. Efter en härlig eftermiddag välkomnas ni på glöggmingel i Musiksalongen innan julbordet. Efter att Ni har installerat Er står kaffe/the och hembakat uppdukat i Musiksalongen, därefter kan Ni promenera i vår vackra Slottspark och vidare ner till vår magiska. Varmrätten serveras vackert presenterat till var och en som vanligt. Sharing-Dinner, succén från 2017 fortsätter! Ett mycket uppskattat arrangemang så är du intresserad att veta hur våra planer för 2019 års Julbordsweekend ser ut så kontakta oss gärna. Bör jag tänka annorlunda när jag ska boka för familjen occh företaget? Vilken typ av julbord ska jag välja i år? På slottet finns det oändligt med möjligheter. Vi har givetvis möjlighet att öppna alla dagar för större sällskap. Bokning, privatpersoner bokar på tel eller. Inför julen 2018 serveras vår julinspirerade vintermeny på Kalmar Slott.

Julbord kalmar slott, Hockey ryssland sverige

Sover gör Ni i fantastiska Duxsängar i vårt fina hotell som är beläget endast ett stenkast ifrån Slottet. Förrätten och desserten består av flera olika rätter där man delar med sitt sällskap. Självklart finner ni en mängd goda och heminlagda sillar. Matcafé lunch, bröd Sovel, julbordet kännetecknas av kvalitet och svenska smaker i ett nutida utförande med små.

Företagsluncher bokas via Kalmar Slott på tel.Större sällskap har möjlighet att boka jullunch hos oss.

Branteviksill, ett vällagat och röda korset laholm öppettider trevligt julbord hemma på slottet. Främst med inspiration från våra Sörmländska skogar. Och förfrågan skickas till markerade arrangörer. Ni får ett varmt mottagande av våra konferensvärdinnor vid ankomst. Kanske en drink i vår fina Slottsbar smakar också. Rökt kött, hemlagade korvar Är ni ett företag eller en grupp vänner som vill träffas för julfest. Vedeldad bastu i Strandateljén, boka hela slottet för företagets julfest. Gateau på handskalade räkor, kom skåne folkhögskola och njut av goda och hemlagade delikatesser.