Home / Könsmottagning göteborg

Brun tshirt: Könsmottagning göteborg, Djuraffär västerås

könsmottagning göteborg

hos oss Att välja vårdcentral innebär att du aktivt väljer vilken vårdcentral du vill tillhöra. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa

saker se konstiga ut eller inte fungera. Checklista inför bar ditt besök, ta med dig fotolegitimation, kallelse och eventuellt högkostnadskort. Vi förbereder dig väl inför den förändring som du står inför. För dig över 85 år är alla besök gratis. Det går självklart bra att kontakta oss som anhörig. Kontakta oss för rådgivning och tidsbokning. Logga in med koden du fått i din kallelse. Namn Personnummer Senast uppdaterad: 14:02. Om du blir sjuk, har skadat dig eller mår psykiskt dåligt är det till oss du i första hand vänder dig. Genitala besvär - läs mer. Mag- och tarmbesvär Öppna Stäng, besvär med magen är mycket vanligt och kan ha olika eller flera bakomliggande orsaker. Via 1177 Vårdguidens gokart e-tjänster Det snabbaste sättet att välja vårdcentral är att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster. . Kontaktuppgifter till vårdcentralschefen hittar du under Visa fler kontaktuppgifter i kontakt- och besöksuppgifterna ovan. Du kan betala med kort eller få en faktura hemskickad. Du som känner att minnet börjar bli sämre eller har svårt att förstå din omgivning är välkommen till oss för utredning och behandling. Är du mellan 23 och 60 år blir du kallad till regelbundna cellprov. Vi kan ge dig information om fosterdiagnostik, som är ett samlingsbegrepp för medicinska undersökningar av fostret. Använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Stockholmshamn Könsmottagning göteborg

Halsont eller urinvägsbesvär Öppna Stäng, bör du i första hand vända dig till din vårdcentral. Att bli förälder kan könsmottagning vara det största som händer i livet. Barnavårdscentralen har en egen webbplats som du hittar på denna sida. Hjälpen är inte långt borta, har du besvär som kräver ytterligare utredning hjälper vi dig vidare. Välj jourcentral eller Närhälsan Online, utifrån dina besvär arbetar vi för att du så snabbt som möjligt ska träffa rätt yrkesgrupp. Du kan själv byta till en annan tid eller mottagning som passar dig bättre.

Könsmottagning göteborg. Cetirizin biverkningar

Välj VÅR vårdcentral och inom några dagar få en förberedd listningsblankett skickad till din folkbokföringsadress. Observera att könsmottagning göteborg detta endast gäller om du har aktuella besvär med färska blåsor. För dig som har svårt att ta dig till vårdcentralen kan vi göra hembesök. Välj vårdcentral Läs mer om hur du loggar in i etjänsterna Få en blankett hemskickad Du kan fylla i ett formuläret" Vi undersöker vad dina besvär kan bero på och vilken behandling som kan hjälpa. Innan de hinner utvecklas könsmottagning göteborg till cancer. Du kan också få råd om vilket preventivmedel som passar just dig samt testa dig för könssjukdomar.

Har du under en längre tid haft svårt att sova om nätterna?Glöm inte att ta med det när du besöker oss.