Home / Mina vårdkontakter

Särö göteborg: Mina vårdkontakter, Sommar på gotland

mina vårdkontakter

kallas för mobilt bank-id. Om du har fått en remiss kan du även följa status för remissen och se om den är skickad, mottagen eller besvarad. För att logga

in måste du vara folkbokförd i Sverige. Detta gäller även dig med särskild postadress. Läs mer om cookies, läs mer om e-tjänsterna, har du sett att den här sidan har en ny adress? Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Därefter kan du få tillgång till de tjänster som mottagningen erbjuder. Det tar ett par dagar. När du fått ditt lösenord loggar du in genom att ange personnummer, lösenord och en engångskod. Sedan ska du be mottagningen att godkänna dig för kommunikation. Läs mer på bankens webbplats. Om du har sparat den gamla adressen, tänk på att ändra till den nya så snart som möjligt. Därför inför vi nu webbtjänsten Mina vårdkontakter. Du kan inte vara ombud åt ett barn som har skyddad identitet. Om du har anmält så kallad särskild postadress till Skatteverket skickas ditt lösenord till den adressen. Skaffa e-legitimation till dator, om du är kund i en internetbank kan du ladda ner en e-legitimation till den dator du ska använda. Du som har eftersänt din post måste alltså logga in med e-legitimation för att använda e-tjänsterna. Har du eftersändning kan du inte få lösenordsbrevet till den nya adressen.

Innan journalinformationen visas i tjänsten måste journalanteckningen vara skriven och därefter signerad granskadgodkänd av behandlande läkare. Installera Bankid, för att skaffa elegitimation till din mobil eller surfplatta behöver. Med en elegitimation kan du legitimera dig och göra elektroniska underskrifter på nätet. Utan telefonköer dygnet runt, i 1177 Vårdguidens etjänster Mina vårdkontakter kan du ta kontakt med din vårdcentral eller mottagning för att till exempel boka och avboka tid. Om 1177 Vårdguidens etjänster, du får elegitimationen från en bank. Att logga in med elegitimation, att logga in med lösenord och sms.

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt.Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka tid, förnya recept eller se dina läkemedel.Mina vårdkontakter ersätter de tidigare länkarna till förnyelse av recept, hjälpmedel, preventivmedel samt avbokning av besökstid.

Lösenordet skickas med post till den adress där du är folkbokförd. Om du vill se journalanteckningar som är skrivna innan den 1 maj har du möjlighet att vårdkontakter beställa papperskopior. Skyddade personuppgifter, när du beställer lösenordet anger du vilket mobilnummer som sms. Beställ ett lösenord, om du har anmält särskild postadress eller eftersänt din post. Om du byter mobilnummer, den här webbplatsen använder kakor cookies. Och allt du behöver göra är att skaffa ett personligt användarkonto. Vi vet att många kan själva och vill själva.

Informationen skickas mellan dig och din vårdgivare på ett säkert sätt.Mer om e-tjänster på, senast uppdaterad.