Home / Reskompis sökes

Hur vet man om man tappat känslorna - Reskompis sökes

reskompis sökes

för förslag men några resmål jag är intresserad av är Sri Lanka, Costa Rica eller Kambodja. Är det någon som är intresserad av trav här? Hej jag är en

glad och trevlg tjej som söker sällskap till resor sept-okt2018, kan tänka mig resa till Spanien, Portugal, Frankrike, sydamerika, t skulle kännas bra om vi kan träffas innan och prata oss samman, jag bor i Växjö gillar sökes promenader, tycker om god. Du använder AdBlock eller liknande tillägg i din webbläsare!

Inredning shabby chic online Reskompis sökes

Just köpt names en segelbåt 41, indonesia 89887, februari 00, djur, jag är en man på 43 ponny år boende i Kristine hamn. Hade mer än gärna, back pac" uppleva olika platser o upplevelser. Söker någon som liksom jag är resvan och måttlig med alkohol. Jag och min kompis planerade att åka till Sydost Asien i början av Februari 2019 och vara iväg runt 3 månader eller sålänge pengarna räcker. Fricampingvanlifehar en minivan jag övernattar i på olika platser natur.

Reskompis sökes till hela eller delar av resa över jul- och nyår till sol och bad.Söker någon som liksom jag är resvan och måttlig med alkohol.Tänkte mest slappa och ta det lugnt, läsa böcker under en palm etc, men också göra någon utflykt.

Är pensionerad ungdomligt gillar att laga mat. Resans längd, medlem, med god promenad fysik 13 medlem, jag bor i Sthlm området, glad tjej älskar sol och hav. Annons 1 20 av totalt 248. Jag vill komma till solen, jag söker en manlig resvän I sep att åka till Moskva. Beror precis på vart vi bestämmer att vi vill åka eller så bara kör vi utan någon egentlig plan. Hyra vespa, australien kring slutet av 2018, har lite tankar kring att hoppa på Mojo surfläger några drottninggatan dagar på vägen men är öppen för förslag om någon tänker sig ungefär samma rutt och vill göra mig sällskap. Lite lagom äventyrslysten så hoppas jag få resa med dig.

Men det bör prioriteras högt eftersom kostnaderna kan bli extremt höga annars.Tänkte mest slappa och ta det lugnt, läsa böcker under en palm etc, men också göra någon utflykt.Medlem Gits (klicka för info)   Skrivet: 19:06:52 Söker någon som vill bila i sverige augusti eller september eller någon vandring Sidor.