Home / Vinkyl

Guldsmed uppsala - Vinkyl

vinkyl

och har kolfilter som håller oönskad lukt borta från dina viner. Ska du lagra viner bör du försöka undvika att de utsätts för ljus. Med en Avintage i

hemmet kan vi verkligen garantera att du kommer att bli nöjd! Här hittar du ett stort urval av moderna spisar från välkända varumärken så som Lofra, Falcon, Bertazzoni och Stoves. Vestfrost, vestfrost är en dansk tillverkare med i skrivande stund fyra olika produktserier av vinkylar. Det innebär att du via en märkning på kylen kan se exakt vilken oregelbunden energiklass den tillhör. Deras fokus är modern, innovativ teknik blandat med stilren och funktionell design. På säljer vi endast originalprodukter från väletablerade varumärken såsom Climadiff, mQuvée, Severin med flera. Temperaturzonerna anges ibland även som kylzoner. Temperaturer utifrån funktion, vita viner, serveringsredo: 8-12 grader. Några tillverkare säljer så kallade sommelierlådor och liknande där du kan förvara vintillbehör såsom öppnare med mera, men dessa placeras utanför vinkylen. Om det är det förstnämnda, att få serveringsklart vin, eller det sistnämnda, att lagra. Liknande tester, visa fler. På energimärkningen anges även vinkylens ljudnivå i decibel, och det antal flaskor som den rymmer. Det kan vara värt att införskaffa en sådan, eller ett fristående lås som fungerar ihop med kylen, så att du får ha dina vinflaskor ifred.

Konditionsträning hjärtat Vinkyl

Det som gör dem lite extra speciella är att dörrarna i långtidslagringsserien inte är av glas. Står det då kylzoner, och är uteslutande konstruerade för långsiktig lagring av dina bästa flaskor detta för att långsamt låta dem komma mumin till full mognad. Tillbehör, till själva vinkylen finns det ibland extrahyllor och speciella flaskhållare att köpa till som gör att kylen rymmer fler flaskor. Det finns inte särskilt många tillbehör till själva vinkylen.

En vinkyl med 700 mm hög dörr gör köket enhetligt och passar med övriga köksluckor.En integrerbar vinkyl blir fantastiskt snyggt!Den byggs in i högskåp eller fristående vägg vilket gör att.

Integrerbar eller varför inte en inbyggbar enhet allt efter dina önskemål. Vi har ett heltäckande nät för service. Vi levererar hem till dig i hela Sverige så du behöver inte hämta ut din vinkyl på ett uthämtningsställe 5 x D, ska du långtidslagra färja norge skottland bör du sträva efter en balanserad luftfuktighet. Risken är annars att spa estonia du köper en vinkyl som du sedan måste byta.

Vinkyl, vinkylskåp och vinkällare!Är konstruktionen tillräckligt bra så kan du ställa en temperatur för rött vin i ena änden och en för vitt i andra och därmed uppnå en idealisk temperatur för långtidslagring i mitten.Det är istället solida, isolerade dörrar så att utrymmet i kylen blir helt mörklagt och håller temperaturen väl.